PERSBERICHT

Ankeveen 23 mei 2019

Het perfecte cadeau voor alle vaders

Het is alweer bijna Vaderdag. De dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet. Maar het probleem blijft altijd wat geef je aan hem? Sokken, boxershorts, aftershave of weer een tegoedbon? Op zoek naar een echt origineel cadeau? Dan is “de Scheerkist” hét perfecte cadeau voor alle vaders.

de scheerkist
De Scheerkist – met luxe Mühle verzorgingsproducten

“De Scheerkist” voor vaders van alle leeftijden

Jouw vader kent ongetwijfeld nog die ouderwetse scheerkist. Een houten bak met een spiegel waarin je alle scheerspullen kwijt kon. Tegenwoordig zijn ze nauwelijks meer te vinden. En dat is jammer, want met een eigen scheerkist had je als man aanzien. Het gaf je iets extra’s. En daarom heeft “De Scheerkist” de scheerkist van toen, ontworpen voor de man van nu. 

Het design van “De Scheerkist” is samengesteld aan de hand van de wensen van uiteenlopende typen mannen, mét en zonder baard. Daardoor is deze klassieke scheerkist een absolute must-have voor elke man. De Scheerkist wordt zo geleverd dat je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle scheerbeurt op één plaats bij elkaar hebt. Dus een ideaal cadeau voor vaders van alle leeftijden.

“De Scheerkist” – het product

De inhoud van “de Scheerkist” kan in verschillende uitvoeringen, mét en zonder inhoud worden samengesteld. De basis kist is een zeer luxe compacte kist van Elzenhout, uitgevoerd in piano zwart hoogglans en uitgerust met een handige 110° kantelbare spiegel. Daarnaast wordt de kist geleverd met een RVS scheerkom en een velours zak om de scheerkist te beschermen voor als u deze bijvoorbeeld mee op reis wil nemen. Een leuk detail is dat de kist verpakt is in een mooie chique witte geschenkdoos. De consumentenadviesprijs van deze basis editie is €129,95.

Liever een kist mét inhoud? Deze luxe editie is verkrijgbaar voor €199,95 en gevuld met hoogwaardige plantaardige verzorgingsproducten van het merk Mühle o.a. een klassiek scheermes, een luxe scheerkwast, een aluinstick en scheerzeep met een uitstekend verzorgende werking.

Dus geef je met “de Scheerkist” niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een cadeau dat qua design een echte aanvulling is voor in de badkamer. Bovendien zorgt “De Scheerkist” voor een unieke scheerbeleving.

Over “De Scheerkist”

Een scheerkist waar je blij van wordt en die je al snel niet meer wil en kan missen. Dat gevoel wil “De Scheerkist” weer teruggeven aan de man van nu. Het concept is in 2015 bedacht door de ontwerpers Willem de Leeuw en Ben Steenvoorden. Hun missie bij de totstandkoming van “De Scheerkist” was om een scheerkist te ontwikkelen die niet alleen functionaliteit combineert met schoonheid, maar ook een alledaagse unieke scheerbeleving genereert.

Naast degelijk, mooi en nostalgisch moest “De Scheerkist” ook praktisch zijn. Er moest ruimte zijn om een scheermes, scheerkom, scheerkwast en andere scheerbenodigdheden in op te bergen. Ook wilden de ontwerpers dat de kist makkelijk mee te nemen zou zijn op reis. Na een uitgebreide zoektocht, waarbij veel scheerkisten de revue passeerden was de conclusie dat wat ze wilden niet bestond! Er zat dus niets anders op dan zelf een scheerkist te ontwerpen en creëren. En zo ontstond “De Scheerkist”.

Verkoopinformatie

“De Scheerkist” is in Nederland en België te koop via de eigen website www.descheerkist.nl en geselecteerde verkooppunten.