Verzendinformatie

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt in principe binnen 48 uur afgeleverd. Wij rekenen geen transportkosten voor De Scheerkist, wel voor De Scheerkist accessoires.

Retourinformatie

Het is wettelijk toegestaan binnen 14 dagen na de aankoopdatum af te zien van uw aankoop, u kunt uw order aan ons retour sturen. Wel het vriendelijke verzoek om als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht het formulier voor ontbinding aankoop in te vullen en aan ons op te sturen. Door op deze link te klikken kunt u het formulier downloaden.  Wij stellen het op prijs als u bij de geretourneerde producten een kopie van het gedownloade en ingevulde formulier samen met een kopie van de aankoopfactuur  meestuurt.

Indien u niet tevreden bent, dan horen we graag wat we voor u kunnen betekenen. Als de retour gestuurde producten door ons zijn gecontroleerd en als nieuw en compleet zijn bevonden zullen wij het aankoopbedrag aan u retourneren. Mocht product beschadigd en/of niet compleet zijn dan zullen wij hierover contact met u opnemen.

Let op! Retourkosten zijn voor de kopende partij.

Bij gebreken of reparatie dient u contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur op: +31 (0) 35 – 2057049. Of stuur een e-mail naar info@descheerkist.nl.